perjantaina, kesäkuuta 08, 2018

Suomalainen selviytymisopas – Itämeren puristuksesta



Kreml on paljon lähempänä kuin Valkoinen talo




Helsingin Sanomat on väkivoimakas natottaja ja lännen muurin rakentaja itärajallemme – tiukkana vastakkainasetteluna itään, luoden uhkaa vain oikeastaan meille itsellemme, täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

Tällä kertaa uhkaa luo HS-toimittaja Kari Huhta, joka peri edesmenneen maineikkaan kolumnisti Olli Kivisen manttelin natoilijana vailla vertaa. Helsingin Sanomat käy voimallista informaatiosotaa koettaen käännyttää yhtenäistä kansakuntaamme Natoon – lännen sotakoneeseen.

HS-toimittaja Kari Huhta on harhoissaan toivottomasti näykkimässä suomalaista enemmistöä [1, joka ei halua Natoa. Huhdankin tulisi ymmärtää, ettei vain EU ole Eurooppa ja eurooppalaisuus. Se voisi olla sitä, jos Euroopan raja vedettäisiin Venäjän Uralilta (itä-)slaavien länsipuolelle!


Onkohan Huhta pohtinut sitä miten pienen osan EU muodostaa maailman kokonaisvaltaisesta väestöpopulaatiosta? Samoin Huhta voisi miettiä henkisiä lukkojaan avaamalla, että eurooppalainen turvallisuuspolitiikka on eurooppalaista [2, eikä amerikkalaista. Tosiaan Eurooppa jatkuu Uralille asti [3. Maantieteen opiskelu on aitoa suomalaista selviytymistä.
[1 HS: ”Eurooppalaisen selviytymisoppaan helpot ensiaskeleet” ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005710483.html - … Ote: ” … Peruskuva on se, että läntinen Eurooppa on puserruksissa Donald Trumpin ja Kiinan välissä Vladimir Putinin näykkiessä nilkoista ja Turkin Recep Tayyip Erdoğanin vaipuessa harhoihin Osmanien valtakunnan menneestä suuruudesta … ” -HS-toimittaja Kari Huhta. [Lisää] [3.


Itämeri on meidän henkireikä – olemme kuin saari
[ … meillä oli aikanaan toinenkin henkireikä – nimittäin Petsamon Liinahamari **, joka olisi taitavasti toimien ehkä saatavilla ”takaisin” … ]

Näin meille halutaan opettaa Suomenniemen ollessa kaukaa Aasiasta tulevan suurmantereen yksi peräpussinpohja - niemenä.

Lännessä pohjoisen osalta kieli- ja kulttuuri-/perimäalueemme kilpistyy Ruotsiin, vanhaan isäntään, jonka ikeestä pääsimme 1809 [4.

Pohjoisessa rajaudumme Norjaan – jonka oli ”pakko” liittyä Natoon Saksan Kolmannen valtakunnan miehityksen päättymispalkkana ja rannikkojatkeena venäläisten pohjoisen henkireikään Kuolan niemimaalle ja siitä kauas huomisen Koillisväylälle, josta tulee kiinalaisten pohjoisin kauppareitti …

Etelässä aukeaa meri, jonka ali pitäisi päästä – kiinalaisella rahalla, jos Peter Westerbackaa olisi uskominen [5. Puhutaan Tallinna-tunnelista, väylästä EU-hermoverkkoon ja tavaraväylänä yhdistämään kaksi rannikkokaupunkia – väylä ”saaresta” EU-mantereelle. EU puhuu itsestään jo Eurooppana, joka on suuri ja pullean isotteleva virhe – meidän ei suomalaisina pidä ajautua tuohon virheeseen! [6.

Idässä aukeaa liki rannaton Aasian manner, Karjalan laulumaineen, jossa jopa kaukaa idästä mongolit pitivät aikansa valtaa (suurimmillaan vuonna 1279) [7 – noilta ajoilta ja paljon aiemminkin saimme veritankkausta kauko-idästä – sillä olemme geneettisesti niin idästä kuin lännestä [8.
...

Suomalainen selviytymisopas lähtee siitä liikkeelle, mistä itä alkaa

Me selviydymme vanhalla kiinalaisella sananlaskulla: ”Pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana” --- Nyt turvallisuuspoliittisesti harhautunut ajatusmaailma lähtee kuitenkin liikkeelle siitä, että kaukaa Atlantin takaa syntyy meille pelastusopas – Yhdysvaltoina, maailman sotineimpana valtiona. Katso: Nato – isäntämaa pöytäkirja [9.


Viitteet:
[2 Eurooppalaisen puolustuksen ratkaisu poistaa vastakkainasettelun120 lukijakommenttia ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=6493894 – ORIG 10.03.2015.
[3 Lisää toimittaja Huhdan West trolling manipulaatiota: ” … Ulkoisista huolenaiheista eniten huomiota saavat sotilaalliset jännitteet, jotka jatkuvat vielä pitkään. Euroopan vakaus heikkenee, jos Eurooppa ja Yhdysvallat eivät toimi sen puolesta yhdessä. Suhteen eteen kannattaa tehdä työtä … _ … Euroopan suuria vahvuuksia ovat talous ja arvot. … _ … EU:ssa ja Natossa yhdentyneen Euroopan kannattaisi alkajaisiksi rauhoittua ja arvioida heikkouksiensa lisäksi myös vahvuuksiaan … _ Pitemmällä aikavälillä Kiina haastaa Euroopan yhä enemmän talouden lisäksi myös politiikassa [10 ... ” -katso linkki [1.
[8 ”SJE – Suomalaisten juurien etsijät” ~ https://www.facebook.com/groups/5749603299/ -
[10 Pitemmällä aikavälillä Kiina haastaa *** [sis.link] Euroopan yhä enemmän talouden lisäksi myös politiikassa … ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/06/lansi-kay-jo-asemoitumissotaa-idan.html - Ote: ” … valitun Kiinan Xi Jinpingin ilmoitus, että Kiinan yhteiskuntajärjestyksestä on tullut vientituote … ”



Ilkka Luoma
Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 172158

DOC suomalainen_selviytymisopas_08062018.doc – OpenOffice Writer
PVM 08062018

572_5293 – 17:48